Modulaire Re-integratiediensten UWV

Wil jij weer een stapje dichter bij de arbeidsmarkt komen? Maar is een re-integratietraject (Werkfit of Naar Werk) nog een te grote stap? Percuris heeft jobcoaches in dienst die jou stap voor stap kunnen helpen!

Modulaire re-integratie

Als je een grote afstand tot de arbeidsmarkt hebt, is het niet altijd vanzelfsprekend om direct een re-integratietraject op te starten. Soms is deze stap te groot. Voor deze groep heeft het UWV de Modulaire Re-integratiediensten bedacht.

“Wat voor ons kleine stapjes lijken kan voor een klant een enorme sprong voorwaards zijn!”

De Modulaire Re-integratiediensten van het UWV zijn uitsluitend bedoeld voor mensen met een Wajong, WIA, WW of Ziektewet- uitkering van het UWV ontvangen.

Modulaire trajecten en Percuris

Percuris B.V. is een gecertificeerde partner van het UWV voor re-integratie en jobcoaching en voert al jaren de trajecten: Werkfit en Naar Werk uit.

Onze jobcoaches zijn met name ervaren in het uitvoeren van complexe re-integratietrajecten, bijvoorbeeld bij mensen met psychische klachten, ADHD of een aan autisme verwante stoornis. We coachen jou met overtuigingskracht, begrip, een nuchtere blik en – een vleugje humor.

Verschillende Modulaire Re-integratiediensten bij Percuris

Meer informatie

De verschillende re-integratiediensten zijn los van elkaar in te zetten. Het doel is om jou weer in beweging te brengen.

Heb je nog vragen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons!