Begeleiding bij scholing

Om weer een stap dichter bij de arbeidsmarkt te komen is het soms nodig om weer de schoolbanken in te gaan. (Weer) naar school gaan kan soms knap lastig zijn. Gelukkig kunnen onze jobcoaches je helpen om je studie succesvol af te ronden!

Als je studievaardigheden niet meer helemaal up-to-date zijn, of als privéomstandigheden het je moeilijk maken om je te concentreren op de les, dan is het een grote stap om een opleiding te gaan volgen. Toch is dat soms nodig als je weer aan de slag moet op de arbeidsmarkt.

De jobcoaches van Percuris kunnen jou helpen om een opleiding te zoeken die het best aansluit bij jouw leerstijl en jouw persoonlijkheid. Tijdens de module: Begeleiding bij scholing helpen ze je om de discipline aan de dag te leggen die nodig is om naar de lessen te gaan en je huiswerk te maken.

Wat levert dit traject jou op?

Wij nemen je niet het werk uit handen, maar zorgen ervoor dat jij de regie over je functioneren weer terug gaat nemen. Het gaat erom dat jij niet opgeeft, je opleiding afrondt en succesvol afstudeert. Op die manier vind je sneller en beter de baan die bij jou past.

Wat levert dit traject jou op?

  • Je frist studievaardigheden op: hoe leer je eigenlijk?
  • Je ontwikkelt (studie)ritme en structuur
  • Je krijgt meer discipline en doorzettingsvermogen
  • Je creëert nieuwe kansen op een mooie baan

Over Percuris

Onze re-integratieconsulenten zijn met name gespecialiseerd in complexe re-integratie-opdrachten, bijvoorbeeld voor mensen met psychische problemen, ADHD of een aan autisme verwante stoornis.

Al onze re-integratiediensten worden uitgevoerd door ervaren jobcoaches die in jouw regio wonen en werken. Wij voldoen uiteraard aan alle richtlijnen en eisen van het UWV.

Na het afronden van de module: Begeleiding bij scholing kunnen wij met jou op zoek gaan naar een baan in een Naar Werk-traject.

Heb je nog vragen over onze werkwijze? of wil je meer weten wat de module: Begeleiding bij scholing inhoudt? Neem dan contact met ons op!