Re-integratie Spoor 1

Heeft u een werknemer die door omstandigheden last heeft van overbelasting of psychische klachten en daardoor voor langere tijd dreigt uit te vallen? Dan kan een spoor-1 traject gewenst zijn. Percuris helpt uw werknemer dan re-integreren.

Een spoor 1 re-integratiecoach inschakelen

Hoe eerder u een re-integratiecoach inschakelt, hoe groter de kans dat uw werknemer weer terugkeert of aan het werk blijft.

Door tijdig professionele ondersteuning voor uw werknemer te regelen, voorkomt u bovendien een loonsanctie wanneer uw werknemer langer dan twee jaar ziek is.

“Niemand is gebaat bij langdurig verzuim. Onze re-integratiecoaches helpen uw werknemer de regie over het eigen functioneren terug te pakken.”

Onze coaches zijn met name gespecialiseerd in complex verzuim: werknemers die te maken hebben (gehad) met een burn-outADHD, ADD, stoornissen in het autistische spectrum, bi-polaire stoornissen, schrizofrenie, pychoses, manies, angstklachten of depressie.

Waarom Percuris succesvol is

Percuris is bijzonder succesvol als het gaat om spoor-1 re-integratietrajecten. Dat komt omdat wij ons richten op het werken zelf en kijken naar de mogelijkheden in plaats van naar de beperkingen.

Wij helpen uw werknemer de regie over zijn eigen functioneren terug te pakken, waardoor hij de tools in handen heeft om in de toekomst zelf uitval te voorkomen. Daarnaast zijn wij in staat om uw werknemer voor langere tijd begeleiden. Lees hier enkele van onze succesverhalen.

Oók spoor 2 re-integratietrajecten

Het kan zijn dat u als werkgever niet de aanpassingen kan doen die nodig zijn om uw werknemer succesvol te laten integreren.

Wanneer u geen andere functie heeft die geschikt is voor uw werknemer, is het verstandig om naast het spoor 1-traject een spoor 2-traject in gang te zetten, waarin uw werknemer op zoek gaat naar een baan bij een andere werkgever.
Lees hier meer over spoor 2-trajecten

Contact opnemen

Loopt u werknemer vast in zijn of haar werkzaamheden? Wilt u hierover sparren met een specialist? Neem dan contact op.