Over Percuris

Percuris is een deskundige partner voor re-integratie, jobcoaching en outplacement. Organisaties, bedrijven en particulieren bieden wij trajecten op maat aan.

Onze specialisatie ligt in het uitvoeren van complexe re-integratie opdrachten. De begeleiding van de trajecten wordt door eigen ervaren en gespecialiseerde arbeidsdeskundigen en Re-integratieconsulenten uitgevoerd. Ook is Percuris een gecertificeerd partner van het UWV voor Wajong en re-integratie van werknemers.

Het kantoor en de werkruimtes van Percuris zijn gevestigd in de prachtige omgeving van Zeist. Van daaruit werken onze vaste en externe professionals in de omgeving van:

  • Provincie Noord Holland
  • Provincie Zuid Holland
  • Provincie Utrecht
  • Provincie Gelderland
  • Provincie Flevoland

Percuris gelooft in ‘Gewoon doen werkt’. We zijn gericht op kansen en mogelijkheden. Onze specialisten handelen daadkrachtig en resultaatgericht om te zorgen dat re-integratietrajecten succesvol zijn.

“Gewoon doen werkt”-aanpak

De professionals van Percuris bieden vanuit hun kennis, uitgebreide ervaring en gewoon doen werkt-aanpak een verantwoorde begeleiding. Het doel is steeds een zo snel mogelijke terugkeer naar de arbeidsmarkt en het vervolgen van de carrière. Re-integratie betekent bij ons de loopbaan weer opnieuw vorm geven.

Ook bij ons werken?

MVO

Percuris streeft ernaar om een duurzaam bedrijf te zijn. Ondernemen draait volgens Percuris niet alleen om geld verdienen, maar ook om mens en milieu. Als re-integratiebedrijf proberen wij door weloverwogen en verantwoorde keuzes ons steentje bij te prettige werksfeer en een betere wereld. Meer over ons MVO-beleid.

Meer weten?

Download dan onze brochure of neem voor het bespreken van de mogelijkheden en voor een vrijblijvend gesprek rechtstreeks contact met ons op.