Ons team

Ontmoet ons team

Bij Percuris werken wij met een hecht team van collega's om optimaal te ondersteunen bij re-integratie, met 100% aandacht voor de mens. Leer ons hieronder beter kennen.
Johan van Amerongen
Senior Re-integratieconsulent
Ik vind mezelf een betrokken coach die investeert in het opbouwen van een persoonlijke band. Ik ga recht op mijn doel af. Typerend voor mij zijn eerlijkheid, humor en een zekere luchtigheid uitstralen. Mensen echt verder helpen in een moeilijke fase van hun leven geeft mij voldoening.
Bianca Boot
Officemanager
Anderen ervaren mij als een vrolijke, spontane en gezellige collega. Rekening houden met de behoeftes en de gevoelens van collega’s en klanten vind ik belangrijk. Ik sta altijd voor iedereen klaar, ben flexibel en zeer productief. Afwisselende werkzaamheden en het feit dat elke dag anders is geeft mij voldoening.
Heidi Gaertner
Senior Re-integratieconsulent
Ik luister goed en ik ben voor mijn omgeving een gewaardeerde gesprekspartner waarmee men goed kan samenwerken. Ik ben snel inzetbaar en ik heb een goed oog voor wat mens en bedrijf beweegt. Belangrijk vind ik het om te kijken naar mogelijkheden. Wat kan je nog wel? Waar krijg je energie van? Waar word je blij van? De juiste mens op de juiste plek, daar streef ik naar.
Ynske de Haan
Re-integratieconsulent
Arthur Jonker
Re-integratieconsulent
Robert Kerling
Directeur Kwaliteit & ontwikkeling / Psycholoog
Uitgaan van de kracht en positieve eigenschappen van de klant is een mooie voedingsbodem om te groeien. Die groei, het terugkerende zelfvertrouwen, de glimlach; het leervermogen dat wordt aangesproken en die een nieuwe wereld opent, geven me energie. De voldoening is er als de klant merkbaar sterker in het leven staat en gelukkig is in dat wat hij of zij doet.
Kim de Klein
Re-integratieconsulent
Mildred van der Kolk
Re-integratieconsulent
Klanten ervaren mij als toegankelijk en betrokken. Ze vinden het prettig dat ik duidelijk ben, humor heb en ook praktische tips geef. Ik vind het leuk om met verschillende mensen te werken. Het geeft mij voldoening als ik het zelfvertrouwen van klanten zie groeien, zij meer energie krijgen, minder piekeren en in actie (durven) komen.
Daniella Ottink
Re-integratieconsulent
Juist ook mijn eigen ervaringen motiveren mij om anderen te willen helpen in beweging te komen en te denken in mogelijkheden. Ik vind het fijn als mijn gesprekspartner zich gezien voelt en op zijn gemak is. Samen de ontdekkingsreis aangaan om het beste uit jezelf te halen en je vooral goed voelen bij wat je doet. Daar ga ik voor.
Sjoerd Reitsma
Operationeel Directeur
Gesprekspartners ervaren mij als open en eerlijk. In mijn overtuiging is beweging de basis van verandering. Vaak moeten we eerst stilstaan om vanuit ‘bewust zijn’ een nieuwe koers te kunnen bepalen. Ik haal voldoening uit mijn werk wanneer iemand inspiratie vindt en ik mee mag lopen op die ontdekkingsreis. Uiteindelijk gaat het erom dat we positieve energie ervaren en vertrouwen hebben in onszelf. Vanuit daar maken we keuzes om in beweging te komen.
Tim Westbroek
Financieel medewerker
Mijn kracht ligt in het ondersteunen van collega's op financieel of ICT gebied.
Miriam de Bondt
Re-integratieconsulent
Met mijn creatieve geest, inlevingsvermogen en luisterend oor heeft mijn focus altijd gelegen op het verbinden van mensen. Mijn kracht ligt in het enthousiasmeren van mensen, helpen denken in oplossingen, luisteren en niet oordelen. Positiviteit brengen bij anderen en mensen net dat zetje geven dat ze nodig hebben om in actie te komen.
Odin Kos
Gecertificeerd Register Arbeidsdeskundige
Sporten is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Ik ben niet op zoek naar topprestaties maar haal de uitdaging echt uit mijzelf. Door mijn eigen ervaringen kan ik mij goed inleven in persoonlijke omstandigheden. Als gecertificeerd en geregistreerd arbeidsdeskundige kijk ik naar kansen en mogelijkheden. De menselijke factor is mijn grootste drijfveer. Mijn instelling is pragmatisch, oprecht en eerlijk. Door mijn rustige houding en uitstraling weet ik bovendien snel het vertrouwen te winnen.
Sam
Chief Happiness Officer