Participatie Interventie

Door verschillende persoonlijke gebeurtenissen in het leven kan het zijn dat er een afstand tot de arbeidsmarkt is gecreëerd. Als je dan nog niet klaar bent om een Werkfit of Naar Werk traject te volgen, kan de modulaire re-integratiedienst: Participatie Interventie ingezet worden.

Modulaire re-integratie

Het UWV heeft ervaren dat het voor sommige mensen het een te grote stap is om een Werkfit of Naar werk traject te starten. Hiervoor zijn de Modulaire re-integratiediensten ingesteld. Hieronder vallen ook de diensten: Bevorderen maatschappelijke deelname, Praktijkassessment en Begeleiding bij scholing.

De modulaire Re-integratiedienst: Participatie Interventie is bedoeld voor mensen die een Wajong, WIA, WW of Ziektewet- uitkering ontvangen van het UWV.

Samen aan de slag

Percuris is een gecertificeerde partner van het UWV voor re-integratie en jobcoaching. Wij hebben de juiste specialisten in huis om ervoor te zorgen dat de dienst Participatie Interventie succesvol is.

De jobcoaches vinden het belangrijk om jou ondersteuning te bieden bij het verwerken van en omgaan met jouw belemmeringen. Bij ons is het gericht om jou weer zicht te geven op de toekomst en een breder sociaal netwerk te creëren.

‘’Een jobcoach kan jou ondersteuning bieden bij het omgaan van jouw belemmeringen’’

Onze jobcoaches zijn ervaren in het uitvoeren van complexe re-integratietrajecten, bijvoorbeeld bij mensen met psychische klachten, ADHD of een aan autisme verwante stoornis.

Hoe werkt Participatie interventie?

Een traject Participatie Interventie is altijd maatwerk. Tijdens de eerste gesprekken wordt er besproken wat jij nodig hebt om weer een stapje dichter bij de arbeidsmarkt te komen.

Door middel van persoonlijke gesprekken geven wij jou handvatten om weer meer in beweging te komen en nieuwe contacten te leggen. Zo kom je steeds weer een stapje dichter bij de arbeidsmarkt.

Vind jij het fijner als de gesprekken in een vertrouwde omgeving plaatsvinden? Geen probleem, de jobcoaches doen ook aan huisbezoeken!

Na de Participatie Interventie kan je bij ons ook terecht voor een Werkfit of Naar Werk traject.

Kennismaken?

Heb je nog vragen over onze werkwijze? of wil je meer weten wat de dienst Participatie interventie inhoudt? Neem dan contact met ons op!