Kariene Bolt

Al jaren was het voor mij een beproefde remedie als mijn hoofd overliep: schoenen aan.. en gaan. Rennen totdat ik niet meer kon, mijn hoofd stil werd en ik mijn zorgen uit kon schakelen. Het gevoel dat alles even stil mocht staan terwijl mijn benen me als vanzelf kilometers weg brachten. Maar, helemaal goed voelde het niet. Wegrennen van alles en iedereen kan wel, maar je neemt je zelf toch echt altijd mee.

Ik vroeg mij af: Hoe mooi zou het zijn als ik mijn hoofd leeg kon maken zonder dat ik het gevoel heb weg te rennen van mezelf? Het antwoord bleek simpel en tegelijk een uitdaging: ik startte met Runningtherapie. Dit is zo hardlopen dat je in verbinding blijft met jezelf. Je gaat op zoek naar je grenzen, maar respecteert deze ook. Je wordt je meer bewust wie je bent en wat je kunt.

Enthousiast geworden door de effecten die ik zelf heb ervaren, ben ik met veel plezier de training voor runningtherapeut gaan doen. Ik wil heel graag meer mensen kennis laten maken met het fijne effect dat regelmatige beweging in de buitenlucht op je heeft.

Deze uitdaging aangaan is misschien hartstikke spannend, maar zorgt juist daarom ook voor een enorm trots gevoel. En bedenk dat je het niet alleen hoeft te doen en hoe dan ook een prestatie neerzet die uniek voor jou! Wil je graag meer weten over mij? Bekijk hier mijn website.