Webinar burn-out voorkomen

Hoe houd ik mijzelf en mijn medewerkers in balans? In deze
periode van personeelstekorten zien we een toename in burn-outs, wat vaak leidt tot langdurige uitval. Het handhaven van balans is nu essentiëler dan ooit. Dit webinar biedt praktische strategieën en inzichten om niet alleen jezelf maar ook je medewerkers in evenwicht te houden.

Datum en tijd: donderdag 6 juni, 16:00 uur
Spreker: Robert Kerling, ervaren psycholoog gespecialiseerd in re-integratie

Wat kun je verwachten?

Ontdek hoe je burn-outs kunt voorkomen en balans kunt behouden in je team tijdens ons aankomende webinar. In deze interactieve sessie delen we cruciale inzichten en bewezen methoden om het welzijn op de werkvloer te verbeteren.

  • Herkennen van stresssignalen: Leer te herkennen wanneer jezelf of een medewerker uit balans raakt.
  • Praktische tools: Ontvang effectieve tools en technieken om burn-outs te voorkomen, gebaseerd op de beproefde MBTI-methodiek.
  • Succesvolle aanpakken: Ontdek de aanpak die Percuris al jaren succesvol toepast, met een slagingspercentage van 82,6% in re-integratietrajecten.

Robert Kerling

Het webinar wordt verzorgd door Robert Kerling. Hij heeft 15 jaar ervaring in het vakgebied re-integratie en werkt als psycholoog voor arbodiensten. Bij zijn werkzaamheden voor de arbodiensten heeft hij middels deze methodiek tientallen werknemers herleid naar werk. In trajecten van 8 uur met een slagingspercentage van 82,6% mag dit als succesvol worden beschouwd. Gestoeld op deze methodiek is er een preventief systeem ontwikkeld. Het webinar geeft hier inzichten in.

Gedurende het webinar zal er een duidelijk beeld ontstaan over de eigen persoonlijkheid en balans. Na afloop zal, op aanvraag, een uitgebreide rapportage worden gestuurd met inzichten voor jezelf. Ook is het mogelijk om na het webinar vragen te stellen.

Voor wie is dit webinar bedoeld?

HR-professionals, teamleiders en iedereen die geïnteresseerd is in het bevorderen van welzijn op de werkvloer.

Inschrijven webinar

Webinar

  • Persoonsgegevens

  • Contactgegevens

    Ik ga akkoord met het privacybeleid.