Nina Samson – Naar Werk

Al na zes weken resultaat! Dat had Nina niet verwacht. Na een kort begeleidingstraject van één van onze Jobcoaches heeft Nina Samson al binnen zes weken een nieuwe werkplek bij de Brandbank in Houten gevonden.

Nina: “Door het traject met mijn jobcoach bij Percuris aan te gaan, is het solliciteren echt in een stroomversnelling geraakt. Ik had uiteindelijk zelfs de keuze uit drie functies! Dat had ik nooit kunnen bedenken. Zijn geduld en goede adviezen hebben mij echt verder geholpen, waardoor ik nu een mooi vooruitzicht op een vaste betrekking heb.

”Het geduld en goede adviezen van mijn jobcoach hebben mij echt verder geholpen, waardoor ik nu een mooi vooruitzicht op een vaste betrekking heb.”

Sinds ik mijn CV heb aangepast, ben ik wekelijks een aantal malen benaderd om sollicitatiegesprekken te komen voeren. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een functie bij de Brandbank in Houten als Teamlead Data. Hier mag ik 16 november aan de slag en word ik zelfs een aantal dagen ingewerkt in Londen. In eerste instantie heb ik een halfjaar contract getekend, maar als dat allemaal goed gaat, nemen zij mij in vaste dienst’’