7 juni 2023

Percuris versterkt de samenwerking met Pernu

Pernu is dé specialist in het werven, selecteren en detacheren van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We zijn trots op onze samenwerking. Pernu is één van de drie partijen met een landelijke gunning voor de overheid om invulling te geven aan vacatures vanuit de participatiewet.

Pernu gelooft dat elke kandidaat met een afstand tot de arbeidsmarkt gebaat is bij oprechte aandacht en een persoonlijke aanpak. Elke bemiddeling is bij Pernu dus exclusief en maatwerk.

“Pernu gelooft dat elke kandidaat met een afstand tot de arbeidsmarkt recht heeft op oprechte aandacht en een persoonlijke aanpak”.

Het gaat er Pernu niet om enkel en alleen de juiste kandidaat aan de juiste werkgever te koppelen.  Pernu wil graag dat werkgever en werknemer zich voor langere tijd aan elkaar verbinden. En dat is precies waar Pernu en Percuris elkaar vinden. Niet alleen hanteren we dezelfde persoonlijkheidspsychologie in onze dienstverlening, namelijk de MBTI, we passen ook onze begeleiding aan op de behoefte van onze klanten. In onze samenwerking kunnen we daardoor maatwerk bieden.  We begeleiden geplaatste kandidaten in de vorm van jobcoaching. Vanaf het moment van inwerken zijn wij betrokken op persoonlijke en professionele wijze. Samen zorgen we dat er werkplezier ontstaat in plaats van werkstress!

Meer weten over Pernu? Klik hier