17 november 2017

Naar Werk? Percuris heeft vacatures bij de Rijksoverheid

Zoekt u een geschikte werkplek voor een Wajonger die naar een werkplek begeleid kan worden? Percuris heeft diverse banen beschikbaar bij de overheid in de regio’s West, Midden, Oost en Noord. Wij helpen uw kandidaat graag!

Stelt u zich voor: u heeft kennis gemaakt met iemand met een Wajong uitkering, die richting een werkplek begeleidt kan worden. U ziet deze Wajonger al voor de Rijksoverheid aan de slag op administratief vlak, want deze Wajonger heeft duidelijk affiniteit met cijfers.

Gunning

Grote kans dat Percuris de baan die u voor ogen hebt kan vinden voor uw klant. Dankzij een gunning van de Rijksoverheid zijn wij re-integratiepartner voor de regio’s West-, Midden-, Oost- en Noord-Nederland. Ons re-integratiebureau is dus op korte termijn op zoek naar kandidaten voor banen in de administratie, groensector en andere branches.

Percuris heeft veel ervaring met het succesvol begeleiden van jongeren met een Wajong-uitkering naar werk, ook als deze jongeren een complexe achtergrond hebben.

Het succes van Percuris komt door onze “Gewoon doen werkt”-aanpak. Wij geloven dat iedereen een baan kan vinden die bij bij hem of haar past, en dat door intensieve begeleiding de kans op een succesvolle match en een goede start in de nieuwe baan vergroot wordt. Met ons team van ervaren jobcoaches gaan we geen uitdaging uit de weg.

Aanmelden

Heeft u iemand die mogelijk in aanmerking komt voor een Naar Werk traject? Meld deze dan in een zo vroeg mogelijk stadium bij ons aan!

Neem direct contact op!