27 oktober 2017

Jobcoach Wajong

Ben jij Wajonger en ga je aan de slag voor een werkgever? Dan is een stukje begeleiding nooit weg. Percuris kan je helpen met een ervaren jobcoach Wajong.

Als je lang geen vast werk hebt gehad is aan de slag gaan voor een werkgever in een serieuze baan best wel spannend en vaak ook vermoeiend. Uiteraard wil je er desondanks toch een succes van maken. Daarom is het slim om contact op te nemen met een jobcoach Wajong die je kan helpen om de baan die je gevonden hebt te behouden.

Samen aan de slag

De jobcoaches Wajong van Percuris hebben veel ervaring met Wajongers die aan het werk gaan of willen. Wij geloven dat jij met de juiste begeleiding ver kunt komen en zelfs een verrijking kan zijn voor je werkgever. We willen er samen met jou aan werken om het beste uit jezelf naar boven te halen.

''Een jobcoach Wajong probeert het beste uit jou naar boven te halen.''

Wat doet een jobcoach Wajong?

Een jobcoach Wajong heeft regelmatig gesprekken met jou over de uitvoering van je werkzaamheden. Die gesprekken vinden meestal gewoon plaats op je werkplek. Samen met jou werkt de jobcoach aan de doelen die je in overleg met je werkgever hebt opgesteld. Een jobcoach Wajong helpt je…

  • om zelfstandig te werken op je werkplek
  • de eisen die horen bij het werk te accepteren
  • bij veranderingen in het werk of verandering van taken

Voorwaarden voor een jobcoach Wajong

Wil je gebruik maken van een jobcoach Wajong? Dat kan! De enige voorwaarde voor hiervoor is dat er een dienstverband (of een proefplaatsing) moet zijn van minimaal 12 uur per week.

Persoonlijke ondersteuning wordt alleen uitgevoerd door een van onze UWV-erkende jobcoaches. De begeleiding is altijd individueel. Het aantal begeleidingsuren per week is afhankelijk van jouw behoefte.

Heb jij een Wajong en wil je gebruik maken van een jobcoach? Neem dan contact met ons op.