9 augustus 2021

Even voorstellen: Elsemiek Corvers

Elsemiek Corvers Een nieuw gezicht bij Percuris. Tijd om me kort aan jullie voor te gaan stellen. Ik ben Elsemiek Corvers, 44 jaar en wonend in Noord-Brabant. Ik ben ooit begonnen als traumatherapeut, werkend vanuit een eigen praktijk.

Ik heb dit gecombineerd met het werken voor diverse werkgevers, waarbij het begeleiden van mensen in hun ontwikkelingstrajecten altijd centraal heeft gestaan. Hierdoor heb ik een brede ervaring in het coachen en begeleiden van mensen die te maken hebben gehad met Posttraumatische Stressstoornis, Autisme Spectrum Stoornis, burn-out, dwangstoornis en depressie. Daarnaast heb ik ook veel training en coaching on the job gegeven.

Deze kennis en ervaring neem ik uiteraard ook mee in de begeleidingstrajecten die ik voor Percuris doe. Luisteren, analyseren, spiegelen en mensen uitdagen, daar ligt mijn kracht. Dat maakt mijn aanpak soms confronterend, maar daardoor zetten we samen vrijwel altijd iets in beweging waardoor er groei ontstaat. Zo werken we aan de weg terug naar herstel of gaan we samen nieuwe wegen ontdekken.

Ik kijk er naar uit ook jou te mogen begeleiden!