Dennis Gillis- Naar Werk

Dennis is een jongen met het hart op de tong en kwam al vrij snel ter zake. “Ik kom hier om zo snel mogelijk werk te vinden en ik heb geen tijd voor allerlei nonsens.”

Nou dat kwam goed uit want daar hadden wij bij Percuris ook geen tijd voor. En dus werden de wederzijdse doelstellingen vrij snel duidelijk en konden we aan de slag gaan.

Psychologische test
Diverse onderzoeken volgden, waaronder een psychologische test (MBTI), een competentie test, een carrière waarde-test en na vele gesprekken en oefeningen op het gebied van persoonlijke presentatie was Dennis klaar om de arbeidsmarkt te bestormen.

Ook was duidelijk geworden dat de carrière die Dennis voor ogen had, die van buschauffeur was. Maar ja hoe ga je dan te werk? Door contact met Consolid te leggen werd Dennis uitgenodigd voor een gesprek. Tenminste dat dacht hij! Hij mocht gelijk een aantal tests doen, tests die hij met goed gevolg doorstond en inmiddels is hij met zijn zevende week van de opleiding Code 95 bezig bij het Arnhemse busbedrijf Breng.

Trots
Eind mei hoopt Dennis zijn diploma en rijbewijs te behalen en dan kan hij direct aan de slag als buschauffeur en kunt u hem, wanneer u in de regio Arnhem de bus neemt een zeer trotse nieuwe buschauffeur aan het werk zien. Wij zijn als Percuris College uitermate trots op deze doorzetter en wensen hem de komende tijd heel veel succes met het verwezenlijken van zijn droom.

Dennis Gillis

Dennis Gillis