Re-integratie

Als u bij ons in traject komt gaan we er samen voor zorgen dat u zo snel mogelijk aan het werk komt. Om dit te realiseren beginnen wij altijd met een intakegesprek. In het eerste gesprek wordt er een plan van aanpak voor het UWV opgesteld waarin wij samen vaststellen wat u wilt, wat u kan en hoe we dit gaan realiseren. Het intake gesprek kan bij u thuis plaatsvinden of bij ons op kantoor. Dit wordt door u aangegeven.

Hierna krijgt u een persoonlijke consulent aangewezen gekregen bij u in de buurt. U krijgt individuele begeleiding van deze persoonlijke consulent gedurende het gehele traject.

Als u nog niet helemaal weet wat u graag wilt of kan kunnen er verschillende testen gedaan worden. Doel van deze testen is om meer inzicht te verkrijgen in carrière mogelijkheden. Er wordt voornamelijk gekeken naar aanwezige affiniteiten, competenties en carrièrewaarden van de kandidaat. Deze testen worden uitgebreid met u besproken.

Samen met de consulent gaat u nu aan de slag  met het solliciteren naar een geschikte werkplek. De consulent helpt u bij het opstellen van een goede CV  en wij zoeken  samen met u naar geschikte vacatures. Percuris zal hierbij ook gebruik maken van haar eigen netwerk. De consulent zal gesprekken voor u regelen en indien nodig deze bijwonen.

Percuris zal u helpen bij het aanleren van gesprekstechnieken  en sollicitatievaardigheden.

Wij gaan meteen aan de slag en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een geschikte werkplek heeft. Onze motto is dan ook: Gewoon doen werkt!