Modulaire Re-integratiediensten UWV: De eerste stappen richting de arbeidsmarkt

Wil jij weer een stapje dichter bij de arbeidsmarkt komen? Maar is een is een re-integratietraject (Werkfit of Naar Werk) nog een te grote stap? Percuris heeft jobcoaches in dienst die jou stap voor stap kunnen helpen! Door het inzetten van een van de Modulaire Re-integratiediensten UWV helpen wij jou om weer een stapje dichter bij de arbeidsmarkt te komen.

Als je een grote afstand tot de arbeidsmarkt hebt, is het niet altijd vanzelfsprekend om direct een re-integratietraject op te starten. Soms is deze stap te groot. Voor deze groep heeft het UWV de Modulaire Re-integratiediensten bedacht.

De Modulaire Re-integratiediensten van het UWV zijn uitsluitend bedoeld voor mensen met een Wajong, WIA, WW of Ziektewet- uitkering van het UWV ontvangen.

Modulaire Re-integratiediensten UWV uitgevoerd door Percuris

Percuris B.V. is een gecertificeerde partner van het UWV voor re-integratie en jobcoaching en voert al jaren de trajecten: Werkfit en Naar Werk uit.

Onze jobcoaches zijn met name ervaren in het uitvoeren van complexe re-integratietrajecten, bijvoorbeeld mensen met psychische klachten, ADHD of een aan autisme verwante stoornis. We coachen jou met overtuigingskracht, begrip, een nuchtere blik en – een vleugje humor.

Annemarie Kars

“Wat voor ons kleine stapjes lijken kan voor een klant een enorme sprong voorwaards zijn!”

Annemarie Kars Arbeidsdeskundige

Welke Modulaire Re-integratiediensten bestaan er?

De Modulaire Re-integratiediensten UWV bestaan uit verschillende modules:

De verschillende re-integratiediensten zijn los van elkaar in te zetten. Het doel is om jou weer in beweging te brengen.

Heb je nog vragen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons!