Medewerker kartonfabriek (WAJONG/ Doelgroepenregister) (verlopen)

Ben jij een echte allrounder en graag in de praktijk bezig? Percuris is op zoek naar een medewerker kartonfabriek voor Smurfit Kappa in Soest. Lijkt het jou leuk om deze functie uit te oefenen? Solliciteer dan direct! Let op: deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

Smurfit Kappa is één van ‘s werelds toonaangevende aanbieders van verpakkingen op papierbasis, met operaties in 23 Europese landen en 12 landen in Noord- en Zuid-Amerika. Met de ervaring en expertise worden nieuwe mogelijkheden gecreëerd voor hun klanten. Daarnaast zijn te continu bezig met het opwaarderen van onze verpakkingsontwerpen en -innovaties om optimale keuzes en verpakkingsoplossingen te bieden. Nagenoeg alle grondstoffen zijn afkomstig uit eigen papierfabrieken, waardoor consistentie het belangrijkste kenmerk van de producten is. Omdat die producten 100% hernieuwbaar zijn en duurzaam worden geproduceerd helpen zij hun klanten de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand die 36 uur per week beschikbaar is;
  • Iemand met een heftruck certificaat.

Wat ga jij doen in deze rol?

Als medewerker kartonfabriek ben jij verantwoordelijk voor een afwisselend werkpakket. Je gaat aan de slag op de afdeling karton verwerken. Werkzaamheden die behoren tot jouw takenpakket, zijn onder andere: heftruck rijden, sticker machine bedienen. kantel machine bedienen, orders uitzoeken en stapelen, kleine corvee diensten, retouren inboeken, pallet kaarten uitdraaien, palletiseren van pallets. Binnen deze functie krijg je voldoende tijd om werkzaamheden te leren en te ontwikkelen.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een uitdagende functie op een mooie werkplek;
  • Goede begeleiding op jouw werkplek door een ervaren jobcoach;
  • Aandacht voor jouw specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent.
  • Reiskosten met het openbaar vervoer worden volledig vergoed!

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan direct via de onderstaand formulier. Je kunt ook bellen (030 3030643), wij beantwoorden je vragen graag!

Graag reageren via onderstaand formulier.